Tule mukaan valmennukseen, josta saat eväitä talouspsykologian opettamiseen ja työvälineitä nuorisotyöhön

Oletko miettinyt miksi niin monia nuoria raha ahdistaa, taloudellinen päätöksenteko jumittaa ja tilin saldo on aina ikävä yllätys? Haluaisitko auttaa luomaan myönteisen ja turvallisen suhteen taloudenhallintaan ja samalla ottaa haltuun säästämisen vinkit myös omaan elämään.

Tämä valmennus auttaa sinua työskentelemään niiden kokemusten, tunteiden ja ajatusmallien kanssa, joita kohtaat työssäsi. Neljän viikon jälkeen olet paremmin selvillä siitä, mihin arjen taloudellinen päätöksenteko pohjautuu ja millaisia asioita kannattaa käydä läpi nuorten kanssa. Olitpa sitten opiskelija, uraa aloitteleva tai kokenut ammattilainen, nämä asiat ovat juuri sinulle. Samalla saat paketin talouspsykologian tietoa, jota voit hyödyntää paitsi töissä, myös elämässä yleensä.

Valmennuksen työkalut

Neljän viikon aikana saat seuraavat materiaalit käyttöösi:

 • Lyhyet videot kertovat pähkinänkuoressa sen, mitä jokaisen tulisi tietää säästämisestä ja sijoittamisesta

 • Saat käyttöösi talouspsykologian uusinta tietoa ja tutkimusta syventävissä diavideoissa

 • Konkreettiset harjoitukset vievät helposti eteenpäin - pienillä muutoksilla voi vaikuttaa yllättävän paljon talouden tasapainoon

 • Bonusmateriaalit antavat sinulle mahdollisuuden syventää tietämystäsi katsellen ja kuunnellen, ja voit jakaa niitä omassa työssäsi

Bonusmateriaali ja valmennus

Valmennukseen osallistuminen ei rajoitu vain valmennusviikkoihin.

 • Rahaviisaus-ystäväkirje

  Saat kurssin valmennuksen ja sen jälkeen niin kauan kuin haluat sähköpostiisi Rahaviisaus-ystäväkirjeen, jossa kerrotaan uusimmista tutkimuksista, kokemuksista ja ideoista aiheeseen liittyen.

 • Materiaalit käytössä 6 kk ajan

  Saat kaikki materiaalit käyttöösi kuuden kuukauden ajaksi, ja voit palata niihin uudelleen pitemmällä aikavälillä. Harjoitukset voit myös ladata omalle koneellesi.

 • Ryhmävalmennus

  Valmennukseen osallistuvilla on halutessaan mahdollisuus osallistua 5 hengen ryhmävalmennukseen (online, 45 min), jossa pääset kysymään mieltäsi askarruttavia asioita suoraan valmentajalta. Ryhmävalmennuksia järjestetään viikoittain, ja niihin voi varata ajan sähköpostilla.

Valmentajasi

Maarit Lassander

Erikoispsykologi, psykoterapeutti, valmentaja

Olen käyttäytymistieteilijä, tietokirjailija, yrittäjä ja ammatiltani erikoispsykologi ja psykoterapeutti (PsL). Luennoin ja koulutan talouspsykologian teemoista ja teen vaikuttamistyötä tasa-arvoisemman talouden puolesta.

Taloudellisen hyvinvoinnin uutiskirje

Haluatko kuulla uusimmista valmennuksista tai aiheeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Uutiskirje esittelee tutkimusta ja uusia innovaatioita.