Tule mukaan valmennukseen oppimaan itsestäsi - ja taloudestasi

Oletko miettinyt miksi raha ahdistaa, taloudellinen päätöksenteko jumittaa ja tilin saldo on aina ikävä yllätys? Haluaisitko selvittää miten miten luoda itselle turvallinen ja myönteinen suhde taloudenhallintaan, ottaa haltuun säästämisen vinkit ja miten toipua taloudellisesta takaiskusta.

Oletko miettinyt miksi raha ahdistaa, taloudellinen päätöksenteko jumittaa ja tilin saldo on aina ikävä yllätys? Haluaisitko selvittää, miten luoda itselle turvallinen ja myönteinen suhde taloudenhallintaan, ottaa haltuun säästämisen vinkit ja miten toipua taloudellisesta takaiskusta. Tämä valmennus auttaa sinua työskentelemään kokemusten, tunteiden ja ajatusmallien kanssa, jotta taloudellinen hyvinvointi olisi ulottuvillasi. Neljän viikon jälkeen olet paremmin selvillä siitä, mihin arjen taloudellinen päätöksentekosi pohjautuu, millainen arvomaailma tekee sinut onnelliseksi/millaiseen arvomaailmaan onnellisuutesi perustuu ja millainen taloudellinen tasapaino on juuri sinulle hyväksi. Olitpa sitten opiskelija, uraa aloitteleva, kokenut ammattilainen, eläkeläinen, perhevapaalla, töissä tai työtä etsimässä, nämä asiat ovat juuri sinulle tärkeitä. Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa omaa taloutta hallintaan, ja antaa itselle mahdollisuus nauttia sen hedelmistä.

Valmennuksen työkalut

Neljän viikon aikana saat seuraavat materiaalit käyttöösi:

 • Lyhyet videot kertovat pähkinänkuoressa sen, mitä jokaisen pitäisi tietää säästämisestä ja sijoittamisesta

 • Saat uusinta tietoa ja tutkimusta talouspsykologiasta, mitä voit hyödyntää työssä ja vapaa-ajalla

 • Konkreettiset harjoitukset vievät helposti eteenpäin - kokeile ja ylläty miten pienet muutokset vaikuttavat arjessa

 • Bonusmateriaalit antavat sinulle mahdollisuuden syventää tietämystäsi katsellen ja kuunnellen

Entä valmennuksen jälkeen?

Valmennukseen osallistuminen ei rajoitu vain valmennusviikkoihin

 • Rahaviisaus-ystäväkirje

  Saat kurssin aikana ja sen jälkeen, niin kauan kuin haluat, sähköpostiisi ystäväkirjeen, jossa kerrotaan uusimmista tutkimuksista, kokemuksista ja ideoista aiheeseen liittyen.

 • Materiaalit käytössä 6 kk ajan

  Saat kaikki materiaalit käyttöösi kuuden kuukauden ajaksi, ja voit palata niihin uudelleen tarpeen tullen. Harjoitukset voit myös ladata omalle koneellesi.

 • Ryhmävalmennus

  Valmennukseen osallistuvilla on halutessaan mahdollisuus osallistua 5 hengen ryhmävalmennukseen (online, 45 min), jossa pääset kysymään mieltäsi askarruttavia asioita suoraan valmentajalta. Ryhmävalmennuksia järjestetään viikoittain, ja niihin voi varata ajan sähköpostilla.

Valmentajasi

Maarit Lassander

Erikoispsykologi, psykoterapeutti, valmentaja

Olen käyttäytymistieteilijä, tietokirjailija, yrittäjä ja ammatiltani erikoispsykologi ja psykoterapeutti (PsL). Luennoin ja koulutan talouspsykologian teemoista ja teen vaikuttamistyötä tasa-arvoisemman talouden puolesta.

Taloudellisen hyvinvoinnin uutiskirje

Haluatko kuulla uusimmista valmennuksista tai aiheeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Uutiskirje esittelee tutkimusta ja uusia innovaatioita.