Yksi valmennus - koko elämä edessä

Kuuntele ja katsele lyhyitä videoita 5-10 minuuttia päivässä ja ota talteen käytännölliset harjoitukset. Huomaat pian että pienillä jutuilla voi saada suuria aikaan.

Tämä valmennus on tukena matkallasi taloudellisen hyvinvoinnin saavuttamiseen omassa elämässä. Valmennus ei ole perinteinen talousoppien kertaus, vaan pyrkii aidosti vaikuttamaan asenteisiin, jotka ovat tutkitusti hyvinvoinnin ja oppimisen taustalla. Löydät neljälle viikolle vinkit videoiden ja harjoitusten kautta. Voit käydä ne läpi omassa tahdissa.

Valmennus tarjoaa sinulle

  • Suuntaviivat oman rahasuhteen löytämiseen. Kun tunnet itsesi rahankäyttäjänä, sinun on mahdollista tehdä muutoksia ja valintoja haluamaasi suuntaan.

  • Työkalut oman näköiseen talouden hallintaan. Valmennukseen kuuluu runsaasti konkreettisia harjoituksia: mitä enemmän teet, sitä enemmän hyödyt.

  • Vinkkejä omien arvojen löytämiseen ja niiden vaalimiseen, eli juuri omannäköiseen elämään.

Valmentaja

Maarit Lassander

Erikoispsykologi, psykoterapeutti, valmentaja

Olen käyttäytymistieteilijä, tietokirjailija, yrittäjä ja ammatiltani erikoispsykologi ja psykoterapeutti (PsL). Luennoin ja koulutan talouspsykologian teemoista ja teen vaikuttamistyötä tasa-arvoisemman talouden puolesta.

Kenelle tämä valmennus on tarkoitettu?

Valmentajana haluan tuoda ihmisille tarpeellisia palveluja, tukea ja inspiraatiota taloudelliseen hyvinvointiin. Keskustelu rahasta ei välttämättä johda taitojen kehittymiseen, vaan tarvitaan molempia - sekä pohdintaa että taitoharjoittelua. Kun teet itsenäisiä päätöksiä omasta taloudestasi, tarvitset myös hyvän pohjan ja uskoa omaan osaamiseen. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa talouden taitojen opettelua. Hyödyt valmennuksesta olitpa sitten peruskoulun päättänyt, juuri muuttamassa kotoa tai jo oman aikuisen elämän pyörteissä.

Taloudellisen hyvinvoinnin uutiskirje

Haluatko kuulla uusimmista valmennuksista tai aiheeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Uutiskirje esittelee tutkimusta ja uusia innovaatioita.