Tule mukaan verkkovalmennukseen jossa opit itsestäsi - ja taloudestasi

Oletko miettinyt miksi raha ahdistaa, taloudellinen päätöksenteko jumittaa ja tilin saldo on aina ikävä yllätys? Haluaisitko selvittää miten miten luoda itselle turvallinen ja myönteinen suhde taloudenhallintaan, ottaa haltuun säästämisen vinkit ja miten toipua taloudellisesta takaiskusta.

Tehtäväni on auttaa sinua työskentelemään kokemusten, tunteiden ja ajatusmallien kanssa, jotta taloudellinen hyvinvointi olisi ulottuvillasi. Viiden viikon jälkeen olet paremmin selvillä siitä, mihin arjen taloudellinen päätöksentekosi pohjautuu, millainen on se arvomaailma joka tekee sinut onnelliseksi, ja millainen taloudellinen tasapaino on juuri sinulle hyväksi. Olitpa sitten opiskelija, uraa aloitteleva, kokenut ammattilainen, eläkeläinen, perhevapaalla, töissä tai työtä etsimässä, nämä asiat ovat juuri sinulle tärkeitä. Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa omaa taloutta hallintaan, ja antaa itselle mahdollisuus nauttia sen hedelmistä.

Valmennuksen työkalut

Viiden viikon aikana saat seuraavat materiaalit käyttöösi:

 • Jokaisella viikolla saat katsottavaksi 4-6 lyhyttä videota (pituus 2-6 minuuttia), joissa kerrotaan ydinasiat teemasta

 • Saat myös pitemmän videon jolla käyn läpi diaesityksen muodossa aiheeseen liittyvää tutkimusta, syventävää tietoa ja esimerkkejä

 • Kotitehtäväksi saat harjoituksen kuunneltavassa muodossa ja tekstimuodossa, voit tehdä niitä omaan tahtiisi

 • Jokaisella viikolla on myös lisämateriaalia, kuunneltavassa tai katseltavassa muodossa, sekä vinkkejä lisälukemiseen tai harjoituksiin.

Bonusmateriaali

Valmennuksen osallistuminen ei rajoitu vain verkkoympäristöön tai viikkoihin

 • Viikkokirje

  Saat kurssin aikana ja sen jälkeen niin kauan kuin haluat sähköpostiisi viikkokirjeen, jossa kerrotaan uusimmista tutkimuksista, kokemuksista ja ideoista aiheeseen liittyen.

 • Materiaalit käytössä 6 kk ajan

  Saat kaikki materiaalit käyttöösi kuuden kuukauden ajaksi, ja voit palata niihin uudelleen pitemmällä aikavälillä.

 • Ryhmävalmennus

  Pilottikurssilaisille järjestetään mahdollisuus online ryhmävalmennukseen (90 min), jossa pääset kysymään mieltäsi askarruttavia asioita suoraan valmentajalta

Valmentajasi

Erikoispsykologi, psykoterapeutti, valmentaja

Maarit Lassander

Olen tutkija (London School of Economics and Political Science ), tietokirjailija (Rahaviisaus, 2020), yrittäjä (Morrow oy) ja ammatiltani erikoispsykologi ja psykoterapeutti. Luennoin ja koulutan talouspsykologian teemoista ja teen vaikuttamistyötä asian tiimoilta mm. Lasten ja Nuorten säätiön Kestävä rahasuhde-hankkeen ohjausryhmässä ja Terve Oppiva Mieli tutkimusryhmässä (Folkhälsan).