Valmennus menestyvän yrittäjyyden ja viisaan talouden taustalla

Oletko miettinyt miksi raha ahdistaa, taloudellinen päätöksenteko jumittaa ja tilin saldo on aina ikävä yllätys? Haluaisitko selvittää miten luoda itselle turvallinen ja myönteinen suhde taloudenhallintaan, ottaa haltuun säästämisen ja sijoittamisen vinkit ja miten toipua taloudellisesta takaiskusta.

Tämä valmennus auttaa sinua työskentelemään kokemusten, tunteiden ja ajatusmallien kanssa, jotta taloudellinen hyvinvointi olisi ulottuvillasi. Neljän viikon jälkeen olet paremmin selvillä siitä, mihin arjen taloudellinen päätöksentekosi pohjautuu, millainen arvomaailma tekee sinut onnelliseksi, ja millainen taloudellinen tasapaino on juuri sinulle hyväksi. Olipa yrittäjyytesi missä vaiheessa tahansa, nämä asiat ovat juuri sinulle tärkeitä. Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa omaa taloutta hallintaan, ja antaa itselle mahdollisuus nauttia sen hedelmistä.

Mitä valmennus tarjoaa:

Tässä vain muutama aihe, joihin pääset tutustumaan.

 • Lyhyet videot kertovat pähkinänkuoressa sen, mitä jokaisen tulisi tietää säästämisestä ja sijoittamisesta

 • Saat uusinta tietoa ja tutkimusta talouspsykologiasta, mitä voit hyödyntää työssä ja vapaa-ajalla

 • Konkreettiset harjoitukset vievät helposti eteenpäin - kokeile ja ylläty miten pienet muutokset vaikuttavat arjessa

Bonusmateriaali ja valmennus

Valmennukseen osallistuminen ei rajoitu vain valmennusviikkoihin

 • Rahaviisaus-ystäväkirje

  Saat kurssin aikana ja sen jälkeen niin kauan kuin haluat sähköpostiisi ystäväkirjeen, jossa kerrotaan uusimmista tutkimuksista, kokemuksista ja ideoista aiheeseen liittyen.

 • Materiaalit käytössä 6 kk ajan

  Saat kaikki materiaalit käyttöösi kuuden kuukauden ajaksi, ja voit palata niihin uudelleen pitemmällä aikavälillä. Harjoitukset voit myös ladata omalle koneellesi.

 • Ryhmävalmennus

  Valmennukseen osallistuvilla on halutessaan mahdollisuus osallistua 5 hengen ryhmävalmennukseen (online, 45 min), jossa pääset kysymään mieltäsi askarruttavia asioita suoraan valmentajalta. Ryhmävalmennuksia järjestetään viikoittain, ja niihin voi varata ajan sähköpostilla.

Valmentaja

Maarit Lassander

Erikoispsykologi, psykoterapeutti, valmentaja

Olen käyttäytymistieteilijä, tietokirjailija, yrittäjä ja ammatiltani erikoispsykologi ja psykoterapeutti (PsL). Luennoin ja koulutan talouspsykologian teemoista ja teen vaikuttamistyötä tasa-arvoisemman talouden puolesta.

Kenelle tämä valmennus on?

Valmentajana haluan tuoda ihmisille tarpeellisia palveluja, tukea ja inspiraatiota taloudelliseen hyvinvointiin. Yrittäjänä olen huomannut että talous on työtä, ja sitä ei voi välttää. Läheskään kaikki yrittäjät eivät kuitenkaan ota selvää siitä, miten yrityksen talouden voisi hoitaa kevyemmin ja myös oman jaksamisen huomioiden. Tule mukaan valmennukseen ja kerron tästäkin lisää! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa talouden taitojen opettelua ja tai antaa itselleen paras startti taloudellisesti menestyvään yrittäjyyteen.

Taloudellisen hyvinvoinnin uutiskirje

Haluatko kuulla uusimmista valmennuksista tai aiheeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Uutiskirje esittelee tutkimusta ja uusia innovaatioita.